Siirry sisältöön

Tietoa sivustosta

Kansalaisyhteiskunta.fi-sivusto antaa perustietoa suomalaisesta kansalaisyhteiskunnasta ja nostaa esiin alan ajankohtaisia teemoja ja julkaisuja.

Kuka sivustoa ylläpitää ja kenelle?

Tämä sivusto palvelee suomalaisia kansalaisjärjestöjä, oppilaitoksia, opiskelijoita ja järjestötoiminnasta kiinnostuneita henkilöitä. Sivustoa ylläpitää Sivistysliitto Kansalaisfoorumi SKAF ry.

Mitä sivuilla voi tehdä?

Voit lukea sivuston osana julkaistavaa Kansalaisyhteiskunnan verkkolehteä. Lehti sisältää artikkeleita, jotka auttavat järjestötoimijoita kehittämään oman järjestönsä toimintaa ja nostavat esiin laajemmin ajankohtaisia kansalais- ja järjestötoiminnan teemoja. Uusi numero ilmestyy viisi kertaa vuodessa. Liity lehden tilaajaksi tästä.

Sivuston järjestöhakemistosta löydät yli tuhat suomalaista kansalaisjärjestöä. Hakemistoon voit tehdä hakuja järjestön toimialan tai hakusanojen avulla. Puuttuuko järjestösi tai yhdistyksesi hakemistosta? Ilmoita tietonne hakemistoon.

Rahoitushakemiston avulla voit etsiä sopivaa rahoittajaa hankkeellesi.

Tietopankki-osioista löydät perustietoa suomalaisesta kansalaisyhteiskunnasta sekä suomeksi että englanniksi. Lisäksi osiossa on kansajärjestötoimintaa laajasti käsitteleviä artikkeleja, kirjareferaatteja ja tiivistelmiä.

Järjestötietäjä on leikkimielinen testi, jolla voit testata tietojasi järjestötoiminnasta.

Hyödyllisiä linkkejä -sivulta löydät linkkejä muihin järjestöhakemistoihin ja yhdistystietoon verkossa.

Opetuskäyttö ja sivustolle linkittäminen

Sivustoa voi käyttää opetustarkoituksiin ja sivustolle voi linkittää lähde mainiten.

Anna meille palautetta

Otamme mielellämme vastaan toiveita ja kehitysehdotuksia ja vastaamme sivustoa koskeviin kysymyksiin. Lähetä meille palautetta tällä lomakkeella.

Sivustoa on ylläpidetty vuodesta 2008 lähtien. Sivuston viimeisin, perusteellisesti uudistettu versio julkaistiin 18.1.2021. Uudistustyötä rahoitti Alfred Kordelinin säätiö.

Alfred Kordelinin säätiön logo.