Siirry sisältöön
Rahoitushakemisto

Vantaan kaupunki / Paikallisen kansalaistoiminnan avustukset

Paikallisen kansalaistoiminnan avustukset ovat tarkoitettu kaupunkia elävöittävän toiminnan tukemiseen.

Vantaalla kannustetaan asukkaita luomaan kaupunkia elävöittävää toimintaa eri puolille kaupunkia. Kyseisiä toiminta- ja kohdeavustuksia voi hakea toimintaan, joka on kaikille avointa ja edistää yhteisöllisyyttä asuinalueella. Paikallisen kansalaistoiminnan avustukset myöntää Kaupunkikulttuurin ja hyvinvoinnin lautakunta.

Paikallisen kansalaistoiminnan toiminta-avustus

Paikallisen kansalaistoiminnan toiminta-avustus on tarkoitettu yhdistyksen sääntöjen mukaisen perustoiminnan kustannuksiin. Myönnetyllä avustuksella voi kattaa avustettavan toiminnan kuluista korkeintaan 90 %. Avustuksen omarahoitusosuus voi koostua vapaaehtoistyöstä. Avustusta voivat hakea esimerkiksi kaupunginosayhdistykset, joiden toiminta on säännöllistä ja parantaa kaupunkilaisten osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia.

Paikallisen kansalaistoiminnan kohdeavustus

Paikallisen kansalaistoiminnan kohdeavustusta voi hakea kyläjuhlien, erilaisten asukastapahtumien tai muun innovatiivisen hankkeen järjestämiseen. Kohdeavustus on ensisijaisesti tarkoitettu kattamaan kuluja, joita syntyy tapahtumien esiintymispalkkioista, vuokrista ja välttämättömistä toimintakuluista kuten viranomaismaksusta. Hakijan kannattaa varautua kattamaan itse osa tapahtuman kuluista.

Verkko-osoite
Luokitukset:
Kaupungit (6 suurinta)
Asiasanat:
Aktiivinen kansalaisuus
Innovaatiot
Kaupungit
Kotiseututyö
Tapahtumat ja tilaisuudet