Siirry sisältöön
Rahoitushakemisto

Oulun kaupunki / Kulttuuriapurahat ja -avustukset

Oulun kaupungin taide- ja kulttuuriavustuksia voivat hakea oululaiset kulttuurialan yhdistykset ja yhteisöt sekä taiteen ammattilaiset ja heidän muodostamat työryhmät.

Päätökset avustuksista tekee kulttuurijohtaja ja valmistelusta vastaa yleiset kulttuuripalvelut. Hakemusten arviointi perustuu kokonaisarvioon ja keskinäiseen vertailuun. Arviointiin osallistuu Oulun kaupungin kulttuuripalvelujen eri kulttuurialojen asiantuntijoita.

1. Yhdistysten toiminta-avustus
Yhdistyksen toiminta-avustus on tarkoitettu tavoitteelliseen ja vakiintuneeseen kulttuuritoimintaan. Toiminnan rahoituksesta Oulun kaupungin tuki muodostaa kohtuullisen osuuden ja hakijalla tulee olla muuta säännöllistä rahoitusta tai oman toiminnan tuottoa. Toiminnan tulee olla yleisölle ja osallistujille hyvin saavutettavaa.

2. Projektiavustus
Projektiavustusta voivat hakea taiteen ja kulttuurin ammattilaiset ja heidän muodostamat työryhmät sekä yhdistykset ja yhteisöt. Avustusta voidaan myöntää projektien tuotantokuluihin, materiaaleihin sekä työskentelyyn.

3. Tapahtuma-avustus
Tapahtuma-avustus on tarkoitettu yhdistyksille ja yhteisöille sekä työryhmille Oulussa toteutettavien voittoa tavoittelemattomien taide- ja kulttuuritapahtumien sekä festivaalien järjestämiseen.

4. Työtilatuki
Harkinnanvarainen työtilatuki taiteen ammattilaisille ja heidän muodostamille työryhmille. Tuen myöntämisen edellytyksenä on työsuunnitelma tuen käyttövuodelle.

Verkko-osoite
Luokitukset:
Kaupungit (6 suurinta)
Asiasanat:
Kaupungit
Kulttuuri ja taide
Tapahtumat ja tilaisuudet