Siirry sisältöön
Rahoitushakemisto

Espoon kaupunki / Projektiavustukset kulttuuritoimintaan

Projektiavustuksilla järjestetään taideprojekteja ja asukkaiden osallisuutta lisääviä kulttuuritapahtumia sekä tuetaan kulttuurihyvinvoinnin hankkeita. Avustuksilla tuetaan erityisesti hankkeita, jotka uudistavat espoolaista taide- ja kulttuuritoimintaa.

Lähikulttuuriavustukset

Kenelle: Avustus on tarkoitettu kulttuuritoimijoille, yhteisöille, työryhmille ja yksityishenkilöille.

Mihin tarkoitukseen: Kulttuuritapahtumien ja muiden taide- ja kulttuuriprojektien toteuttamiseen sekä kuntalaisten osallisuutta lisäävien maksuttomien kulttuuritapahtumien toteuttamiseen ja alueellisen kulttuurityön hankkeisiin. 

Kehittämisavustukset

Kenelle: Avustus on tarkoitettu espoolaisille ammattimaisille taide- ja kulttuurialan yhteisöille.

Mihin tarkoitukseen: Uusien toimintamallien kehittämiseen taide- ja kulttuuriorganisaation sisällä tai alan toimijoiden yhteistyönä, voidaan käyttää myös hankerahoituksena monivuotisia EU-tukia haettaessa. Mikäli kehittämisavustusta haetaan EU-hankkeen hankerahoituksen osaksi, mukaan tulee liittää myös selvitys haettavasta EU-tuesta ja projektin hankemallista.

Kulttuurihyvinvoinnin avustukset

Kenelle: Avustus on tarkoitettu kulttuuritoimijoille, yhteisöille, työryhmille ja yksityishenkilöille.

Mihin tarkoitukseen: Taiteen ja kulttuurin menetelmillä osallistujien hyvinvointia edistävien yhteisöllisten projektien toteuttamiseen. Etusijalla ovat ammattitaiteilijoita työllistävät hankkeet. Avustusta voi hakea myös taideharrastustoiminnan käynnistämiseen ja kokeiluun. Harrastustoiminnan järjestämisessä tulee huomioida saavutettavuus, perheiden arki ja erilaiset taustat sekä monenlaiset oppimistavat. Hankkeiden on toteuduttava Espoossa. Eduksi katsotaan, jos hakijan tavoitteena on juurruttaa toimintamalli Espooseen.

Verkko-osoite
Luokitukset:
Kaupungit (6 suurinta)
Asiasanat:
Kaupungit
Kehittäminen ja kokeilu
Kulttuuri ja taide
Tapahtumat ja tilaisuudet
Terveys ja hyvinvointi