Siirry sisältöön
Uutiset
Uutinen
Julkaistu 02.11.2021

EU-rahoitusneuvonnan infopäivä 10.11. klo 9.00–12.00

Yhteisten eurooppalaisten arvojen ja kulttuurin edistäminen on yksi Euroopan komission ensisijaisista tavoitteista. Näihin arvoihin kuuluvat muun muassa tasa-arvo, kansalaisyhteiskunnan osallistaminen, syrjinnän kitkentä, huono-osaisuuden torjuminen sekä eurooppalaisen kulttuurin tukeminen. Toimia rahoitetaan erinäisten rahoitusohjelmien kautta, ja rahoitusta on tarjolla moninaisille tahoille kansalaisjärjestöistä kuntiin ja tutkimuslaitoksiin.

Business Finlandin järjestämässä EU-rahoitusneuvonnan marraskuun 2021 infowebinaarissa tutustutaankin kattavasti rahoitusmahdollisuuksiin, joita EU tarjoaa yhteiskunnallisten ongelmien ratkomiseen sekä kulttuurialalle. Mukana ovat asiantuntijat EU:n sisäasioiden rahastoista (AMIF, BMVI, ISF), Kansalaisuus, tasa-arvo perusoikeudet ja arvot -ohjelmasta (CERV), Horisontti Euroopasta, Euroopan sosiaalirahastosta sekä Luova Eurooppa -ohjelmasta. Tilaisuus nauhoitetaan ja tallenne on jälkikäteen katsottavissa EU-rahoitusneuvontapalvelun materiaalipankissa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kenelle tapahtuma on suunnattu?

Tapahtumassa keskitytään erityisesti kansalaisjärjestöille, säätiöille, kunnille, viranomaisille, tutkimuslaitoksille ja kulttuurialan toimijoille suunnattuihin rahoitusmahdollisuuksiin. Tapahtuma sopii niin EU-rahoituksen suhteen kokeneille kuin aloittelevillekin tahoille, eri rahoitusohjelmista pyritään tarjoamaan selkeä perustason kuvaus.